Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Tél, hó, WoW   (Finnország)   
A hét közepén is már esett pici hó. Tényleg csak nagyon kevés, inkább milliméterek mint centik. Hideg is volt, úgyhogy nem változott egyből locspoccsá minden. De azért még nem volt elég hó ahhoz, hogy éjszaka világos legyen, nem volt igazi fehérség a tájon.

Kedden megjött a Wrath of the Lich King WoW kiegészítő és azóta nagyrészt azzal töltöm a szabadidőm. Meg persze készülődéssel a szerepjátékra, amire tegnap került sor. A korábbi játékok alkalmával kérdezgettem a játékosokat, hogy ez vagy az hogyan tetszett nekik és a visszajelzés alapján próbáltam javítani a játékon és úgy tűnik sikerült is: tegnap ugyanis azt mondták úgy érzik a visszajelzésük figyelembe lett véve.

Ma reggel felhős volt az ég, korán kellett kelni, mert ismét mentem fotózni floorballt. Ezúttal két mérkőzést is lehetőségem volt végignézni és fotózni, nemsokára sort kéne keríteni a képek szortírozására is. Bár épp iszonyatosan fáj a fejem, és talán monitor bámulás helyett aludni kéne :-)

Mikor délután jöttünk kifelé a játékok végeztével odakinn hatalmas hóvihar fogadott. Szerencsére csak porhó volt, nem fagyott rá a kocsira, így könnyű volt elindulni hazafelé. Még most is szakad a hó és borzalmas jeges szél fújdogál. De itt benn jó meleg van, és talán WoWozni kéne egy kicsit. :-) Feltéve ha elmúlik a fejfájás :-)

 

Hozzászólások

Frenzy Re: Tél, hó, WoW
Nem is vittem idén fényképezőt Barcelonába. Két éve volt nálam, akkor fotóztam is sokat. Most csak mobil volt nálam, de annak a fotóminősége értékelhetetlenül gyenge :-)
Pali Re: Tél, hó, WoW
Magyarországon is beköszöntött a hó. Bár nagyon elenyésző mennyiségben és meg sem maradt, azért egy picit gondoskodott a téli hangulatról. Remélem idén végre tél lesz már Magyarországon... :) (és akkor lenne értelme lecserélnem a téligumikat is :D )
Örülök, hogy visszatértél Barcelonából, ott nem csináltál képeket? :)