Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Fotó, mozi   (Freetime)   
Hétfőn megnéztem az új batman filmet (The Dark Knight). Az imdb:n már a top250 első helyén (vagy ma éppen harmadik, de az első 3 filmnek ugyanannyi pontja van) toporog, meg ugye sokan mondogatják, hogy az év elején elhunyt Heath Ledger-t posthumusz Oscar-ra kéne jelölni. Én még egyenlőre gondolkozom a végleges értékelésemen (általában eltart néhány napig).

Azt mindenesetre el kell ismerni, hogy a joker karakter valóban mesterien lett eljátszva. Talán nem figyelem én sem ennyire, ha nincs ez a hírverés körülötte. Maga a film is elég jó és érdekes volt, de hogy a top250 elejére emelném-e, abban nem vagyok biztos. Ehhez ugye 9.1-es átlag kell az imdb:n, és 9 pontot nem adnék rá :) Mindenesetre a film zenéje kítűnő aláfestő zene lesz World of Darkness szerepjátékainkhoz szombatonként.

Másról szólva múlt héten egyik délután elindultam fotózgatni. Bár azt hihetném a környékemen nincsenek érdekes fotótémák, nem is csalódhatnék nagyobbat.

Délutáni fotózás

Ezúttal a színekkel játszottam utólag kicsit, emiatt lettek ilyen "mindenféle" képek.

Bár már jó ideje készültek, innen még nem linkeltem őket. Néhány kép a Carnival Splendor nevű hajóról, ami a Carnival Cruise Lines legújabb hajója, nyáron tették vízre Genovában, Olaszországban. Hogy hogyan kerültem rá ... sokan tudják talán, hogy húgom fotósként nekik dolgozik, ilyen hajókon. Általában a Karib tengeren utazgatnak, de most néhány alkalommal a Splendor észak-európai utakat is csinál. Ennek keretében járnak Helsinkiben is.

Carnival Splendor

Én is el bírnék tölteni egy ilyen hajón néhány napot a Karib-tengeren :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.