Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Fárasztó 7   (Finnország)   
Lassan véget ér ez a hét is - Finnországban a húsvét előtti péntek is munkaszüneti nap. Úgy érzem, szívesen pihennék is végre rendesen.

Tegnap meg ma a nap nagy részét egy másik részlegünknél töltöttem, ahol közös BizTalk-server telepítési akciót hajtunk éppen végre. A cseh kollégák eléggé megnehezítik a munkánkat, nem tudom, hogy ennyire nem értik, amit szeretnénk, vagy mi lehet a probléma. Miközben pedig mi ott a másik helyen szívunk, addig a rendes office-ban meg mindenféle más "izgalmas" dolgot akarnak elvégeztetni velem. Tegnap is miután visszakeveredtem, csak rohangáltam az emeletek között.

Szóval ma végre pihenhetek.

Valami befektetési társaság most az egész naagy cégünket meg akarja venni (nem vagyunk nagyon drágák, alig 1.11 milliárd euró). Erre a hírre a részvényeink (TietoEnator) gyorsan majd 50% drágultak. Kár, hogy az alkalmazottaknak nem mondták el ezt a hírt már előre :) De az igazgatóság szerint az ajánlat nem tükrözi a cég valódi értékét, így valószínűleg nem fogadják el.

Reggel a hó is esett, és most is hideg van. Szerencsére így délutánra már kiderült, a nap is süt, mostmár csak a hideg maradt meg (-5 körül). Szép repülős idő, kár, hogy egyrészt foglaltak a gépek másrészt pedig más programom van még mielőtt az otthoni lustulásra és alvásra kerülne sor. Holnap esti/éjszakai szerepjáték is lesz. Lenne többször is a hétvégén, de egyik játékosomnak valószínűleg húsvéti ünnepi munkavégzése lesz :(

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.