Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Téli repülés   (Repülő)   
Ma hosszú megszakítás után ismét voltam repülni. Ez azért is volt érdekes, mert ez volt az első téli repülés. Előtte kicsit aggódtam miatta, de végső soron nem volt annyira vészes. Bár a nagy fehérség azért zavaró, nehezebb tájékozódni.

A saját oktatóm éppen valami bogyókat szed orvosi utasításra, így nem repülhet. Eredetileg vele kellett volna repülnöm még a vizsga előtt (ami vasárnap lesz, remélem, mindjárt leírom mi baj lehet). De aztán ez mégsem jött össze, így a repülőklub oktatásért felelős oktatója, egy idősebb úr vett szárnyai alá. Végül is elég jól ment minden (én azért nem vagyok elégedett a teljesítményemmel, mehetett volna jobban is), de azt mondta végül, hogy szerinte nem lesz gond a vizsgával.

Ami mégis gond lehet, hogy szegény gépnek éppen 100 órás szervíze kéne legyen, mert beteltek az órai. És ha túl sokat repülnek vele a hétvégén, mielőtt én vizsgázom (márpedig foglalás van rá) akkor gond lehet, mert egyszerűen szabálytalan útnak indulni vele. Hétvégén pedig biztosan nem szervízelik :-( Úgyhogy lehet mégsem sikerül vizsgázni, mégha minden más össze is jön. Azért remélem a legjobbakat.

A hétvégém szombatját elrontom kis túlórával, a projekt menedzserünk szervezett megint ilyen összenépi szombati munkát. Úgyhogy most még néhány óra munka, kis alvás és ismét munka :-) (meg hát izé, még a kettő között kis kaja és persze WoW :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.