Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Hid...hid..hideg v..v..van ... meg WoW   (Finnország)   
Az éjszaka kicsit hűvösebb lett megint, reggelre -18 körülre süppedtünk. Holnap még jobb lesz, ma éjszakára -28-at jósolnak. Két nadrág éppen elég volt ma reggel, holnap nem tudom mi lesz. Beteget jelentek és maradok a meleg ágyban ;-)

Vasárnap lejárt a World of Warcraft (WoW) trial előfizetésem. Délután. Úgyhogy este nem tudtam játszani vele. Próbáltam mást játszani, mozit nézni, de nem volt az igazi. Úgyhogy tegnap meglátogattam egy boltot. Az elején én sem hittem volna, hogy ennyire tetszeni fog, de minél jobban beleástam magam, minél több lehetőség tárult fel, annál jobb lett az egész. Az a 10 napos trial ugyancsak cseles dolog, mert pont arra elég, hogy megízleld ... csak aztán bírd abbahagyni.

Szerencsére nekem is van veterán játékos ismerősöm, aki kisegített néhány arannyal (ez baromi sok pénzt az elején) meg zsákokkal, amibe pakolhatok (ezek megfizethetlenek az elején). És persze tanácsokkal és tippekkel is.

Úgyhogy most van hideg, van WoW és hétvégén talán lesz repülés is, ha az időjárás kegyes. Mondjuk most odakinn süt a nap és -19 fok van. Ideális idő repülni. Kék ég, sehol egy felhő. A nagy hidegben ugyan elindulni talán nehezebb repülővel is, viszont utána rakétaként viselkedik (ennek oka, hogy hidegben sűrűbb a levegő).

 

Hozzászólások

MrWallace Re: Hid...hid..hideg v..v..van ... meg WoW
Na az a Darkmoon Faire amiből kimaradok.
Wendesdaycske Re: Hid...hid..hideg v..v..van ... meg WoW
nah már téged is beszippantott.. :)
Frenzy Re: Hid...hid..hideg v..v..van ... meg WoW
De amúgy elég durván változik a világ. Néhány napja esős időben éppen Goldshire városkája mellett haladtam el, és néhány ember éppen karnevált vagy vidámparkot vagy mit épített. Ma amikor ismét arra jártam, már fel volt építve.
MrWallace Re: Hid...hid..hideg v..v..van ... meg WoW
Én szombaton hagytam abba, miután lejárt még tudtam vagy 3 órát nyomni, mert csak loginkor ellenörzi, hogy jó vagy-e. Éppen segítettem valakinek DM-ben amikor kilépett, érdekes módon a chat csatornák tovább működtek, így legalább tudtam szólni a partynak, hogy mondjanak le rólam.
Éppen azon gondolkodtam, hogyan kellene a darkmoon fairehez igazítani a következő előfizetést...