Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Egy munkatárssal kevesebb   (Freetime)   
Pénteken munka után (igazából már délután elindult) elmentünk közösen munkatársakkal "bár"-ba (errefelé minden iszogatásra alkalmas szórakozóhely baari (ejtsd: bári, nagyon hosszú á-val :-) vagyis bár).

Ez ilyen búcsúbuli volt, mivel az egyik nő most három év után céget vált. Délután volt közös kávézás/sütizés, ahol finn szokás szerint a céget elhagyó ajándékokat is kapott.

Az esti program iszogatásból állt. Az elején lazábban - ezen vettem részt én is, néhány siiderivel :-) Meg aztán volt vacsora is - mármint aki akart, rendelt magának. Én valami bélszínt ettem, rendkívül jó volt, de megintcsak meg kell állapítsam, a drága ételekből az adag kicsi, és nem lehet tőle jóllakni :-)

Ezután az est további programja a finn érdekeltségű sportesemények nézése (közösen, bárokban) és határtalan sárga föld alá ívás volt, ami annyira nem vonzott - úgyhogy inkább hazavonatoztam :-)

 

Hozzászólások

PAStheLoD Re: Egy munkatárssal kevesebb
mért nem teleporttal mentél haza? :)

mikor már úgy érzed nincs erőd hazamenni annyira a sárga föld túloldalán vagy .. mindössze dobj be még 2 felest .. és egyből az ágyadban ébredsz [jobb esetben :]]