Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Kiskarácsony, sauna, makkara, jeges lék a tóban   (Kirándulás)   
Meglepetésként ért, hogy ma engem is elhívtak a ITPRO 2005 záróbulijára. ITPRO 2004 ugye, amin én voltam, ez pedig az idei. Makkara sütés volt, ezzel kezdtünk legalábbis. Aztán jött a sauna, az est fénypontja. Ugyanis ezúttal egy tó mellett voltunk, a tó ugyan be volt fagyva, de volt rajta jókora lék, lépcsővel, és lehetett mártózni meg úszni.

Bár nyáron is voltam már tóban, tavaly novemberben is voltam tóban (sauna után/közben), a lékben lévő jéghideg víz azért más. Még azután is, hogy rendesen átmelegedtem a saunában is. Bár akik ide jönnek, sokan félnek a hótól meg a tavas saunától, azért ezt érdemes kipróbálni!

Sauna után még ettem egy makkarát, aztán lassan búcsúzás volt, többen már most mennek haza - néhányan már korábban hazamentek, mások csak most fognak.

Utána vissza (haza) Myllyjärvibä, ahol szintén házi kiskarácsony van/volt. Itt rengeteg kaja, glögi (ezúttal forraltboros verzió), meg finnek főleg. Volt néhány fiatal srác, mondhatni még tojáshéjjal a seggükön (bocs:), de olyan részegek voltak, hogy már látni alig láttak. Azt hiszem az is közöttük volt, aki részegen a taknyával szokta a liftet köpdösni, kúltúrált banda :)

Sajnos azonban a több napja tartó alváshiány és a sauna összeadva azt eredményezte, hogy most mindjárt leesek álomba merülve a székről, úgyhogy megyek is alukálni.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.