Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Mosógép   (Adrenalin)   
Felment bennem a pumpa, amikor kiderült, hogy valaki képtelen olyan egyszerű dolog használatára, mint a mosás előjegyzés használata. Ugye itt közös mosógépek vannak, és lehet foglalni elő;re időpontot. A mechanizmus rendkívül bonyolult, a bal oldalt feltüntetett időpontok és felül feltüntetett napok által kiadott sor és oszlop egy cellában metszi egymást. Ide kell megtenni a foglalást.

Kedves intelligens (értsd: hülye barom) barátunk kiszúrta az egész üres délutánból azt az egy órát, amikor volt foglalás, ráadásul az enyém. És most mos. Szívesen megrugdosnám nemtől és kortól függetlenül, ha tudnám hogy ki az. :-P

Így végül aztán bezsúfoltam minden cuccomat egy mosógépbe (eredetileg kettőbe akartam mosni, olyan primitív okok miatt, mint pl. hogy az ágyneműm lehet most kékre festi minden világos cuccomat :-), és elindítottam.

Persze a primitívség magasiskoláját kedvenc negyedik emeleti finn társaságunk adja, akik közül az egyik hím (intelligenciájának állati színvonala megkívánja eme megnevezést) rendszeresen összetúrházza a liftet, meg a gombokat a liftben. Most szombaton olyan bulit nyomtak, hogy kijöttek a rendőrök is. De azért a földszinti liftajtót sikerült szétb@szniuk, úgyhogy most nem lehet belülről becsukni, csak kiívülről, nagy rugásokkal. Így most a liftet az első emeletről használjuk, illetve az első emeletig, és az utolsó (vagy első - éppen honnan érkezünk) lépcsőket gyalog kell megtenni.

A rendőrök egyébként valószínűleg azért jöttek, mert hajnali három körül iszonyatos veszekedést produkáltak a társaságban, a csajok rekedt hangon vittuztak a fiúkkal. És viszont. Elragadó társaság ;-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.