Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Nyár   (Finnország)   
Úgy hallottam, hogy otthon Magyarországon esős hűvöskés idő van. Mondhatom rendesen fel van borulva az időjárás, mert itt meg 28-30 fokos kánikula van, majd megőrülök a szobámban. Pedig azt hittem ezt a dolgot meg lehet úszni, hogyha nem otthon töltöm a nyarat. De úgy tűnik nem.

Szerencsére a munkahelyen légkondicionálás van, bár azzal meg nem stimmel valami, mert a mi szobánkban nem mindig megy. Mi szóltunk is már 2x, de Murphy persze nem alszik. Amikor kijönnek megnézni, akkor épp megy. Fogalmam sincs mitől függ, de nem teljesen determinisztikus a dolog szerintem.

Görkorizok egyébként sokat, mostmár a dombok is rendesen mennek fel is meg le is, csak a fékem kopik iszonyatos sebességgel, amióta nem csak a síkra összpontosítok. Azt hittem legalább nyár végéig kitart, egy hete, hogy talán augusztusig, most viszont örülök ha jövőhétig. De elvileg nem drága egy ilyen kis fék izé, úgyhogy lehet hamarosan látogatást teszek a boltban.

Barátnőm ma indult útnak, holnap repül, és most jóóó hosszú ideig Magyarországon (meg az elején kicsit Erdélyben) lesz. Aztán majd augusztusban megyek én is nyaralni haza, és persze átfedjük egymást kicsit :) Bár az elmúlt másfél évben 2x is volt már Magyarországon, eddig egyszer sem sikerült ezt a dolgot egyszerre csinálnunk.

Azon gondolkodtam, amíg ilyen meleg van, lehet, hogy át kellene szokni délután alszom - éjjel fennvagyok módra, de valahogy nem tudom érdemes-e belevágni. Mire rászokok, itt akár váget is érhet a nyár :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.