Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

...   (Finnország)   
A munka folytatódott ma is, és nem sikerült befejezni. A megrendelő kicsit pánikos hangulatba került, de az újabb késések megintcsak nem rajtam múlnak. Úgyhogy amíg vártam a válaszokra, más projekteket is csinálgattam, ami kifejezetten felüdülés volt.

A hétvége pedig pihenéssel telt, mind a négy nap (ugye itt a péntek is szünnap volt), ami megintcsak nagyon jól esett. Egyik munkatársam kérésére töltöttem neki Csillagkapu epizódokat netről, és mivel én sem láttam .. őő .. tíz darabot a 8. szériából, ezért leszedtem azokat is. Persze a hétvégén meg is néztem mind a tizet. Képtelen vagyok abbahagyni, ha egyszer vannak részek. Nem tudom másoknak hogyan jön be, mennyire tetszik, de nálam elég magasan viszi a pálmát, a Stargate Atlantisszal együtt.

Két napot a négyből barátnőmnél voltam, és áttestünk súlyos beszélgetésen. Nem kell rosszra gondolni azért, csak komoly volt, nem rossz :-) Ő egyébként most szombaton megy Magyarországra, egy hétre, egy fordító kurzusra. Én pedig maradok itt és dolgozom. Meg írom a diplomamunkámat, amit lassan ideje volna be befejezni, és remélem lassan sikerül is pontot tenni a végére.

Az olvadás egyébként folytatódik, az utak már szárazak (egyes utak legalábbis) vagy pedig eláznak. A házunkból ahogy a városnak indulunk van egy szakasz ami gyalog járhatatlan (új tó születésének lehetünk szemtanúi), így most ahelyett hogy az elárasztott alagúton gázolnánk át, a fölötte elhaladó forgalmas úton a szélsebes autók között kell átevickélni ... kinek melyik tetszik jobban (autók vs. tó) :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.