Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Elméláztam   (CubeHead)   
Sikerült túlélni a februárt blogolás nélkül. Kicsit azért rossz érzés, hogy képtelen voltam erre is időt fordítani.

De amúgy persze a február elég unalmas volt. Sikerült sokat dolgozni, és dolgozni és dolgozni.

És persze a március is hasonló ütemben indult. Olyannyira belelendültem, hogy ma 6kor keltem és 7re már benn is voltam. Persze ez most csak kivételes alkalom, azt a célt szolgálja, hogy hamar leléphessek a melóhelyről.

A nagy dolgozás közben ma ahogy a kódot bámultam a képernyőmön, régen elfeledett gondolatok törtek elő újra, és felmerült bennem, akarom-e még bámulni a kódot .. vagy inkább elmennék légiforgalmi irányítást tanulni.

Ide talán még nem írtam le, de eléggé szeretem ezt a légiirányítós - repülős cuccot. Mostanában ugyan nem irányítottam, és még annál is régebben repültem - virtuálisan persze - de azért ma megint felmerült bennem. Olyannyira, hogy ahogy ezt írom, éppen várom a virtuális légtérben, hogy végre Budapest felé kanyarodjon egy gép, és elláthassam utasításokkal :-)

Az idő igen változatos volt az elmúlt .. izé .. hónapban. Hol hideg, hol melegebb. Február elején még a 0 fölötti (1-2 fok) is előfordult, most pedig két hete masszívan hideg van. Bár a napplok érezhetően hosszabbak, már világosban megyek dolgozni, és világosban jövök haza.

Na mára most hirtelen elég ennyi is.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.