Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Vendégek   (Finnország)   
Tegnap Juhannus volt itt. Ez azt jelenti, hogy nem dolgoztam.

De térjünk még vissza a csütörtökhöz egy kicsit. Nálam járt vendégsében Czaby meg Kati, o"k még estefelé érkeztek. Aztán éjjel megérkezett az expressz csapat is, Gab007 vezetésével. Mindannyian itt aludtak, aztán az expressz csapat továbbrobogott Norvégia felé. Szerdán indultak Magyarországról egyébként, így mindenki megértheti talán (rövid számolás után), miért expressz csapat :-)

Aztán délelo"tt Czabyék is elmentek, nekem pedig mosós nap következett. Délután pedig elmentem ismero"sökhöz Juhannusozni. Volt sok kaja, aztán egy ido" után (még elég hamar) átmentünk a mökkijükbe, tópartra, ahol már melegedett a sauna, volt siideri, stb. De még mielo"tt ebbe bele lehetett volna menni, valamiért nagyon sokan a TV elé ragadtak.

Azt hiszem ez volt az elso" focimeccs, amit valaha láttam. TVben. A valóságban még ennyire sem volt közel sosem. Valami francia csapat játszott a görögökkel. Én a franciáknak nem drukkoltam, így maradtak a görögök, és még nyertek is :-)

Aztán utána éjfél körül volt sauna meg tó, aztán kis makkara meg süti. Végül is négyre kerültem ágyba, elég fáradt voltam, mert elo"zo" éjjel sem aludtam valami sokat.

Tegnap délutánra kisütött a nap és jó ido" lett. Reggel is sütött még a nap (épp akkor kelt fel, amikor hazajöttem), de délre (amikor felkeltem) már megint borult volt az ido", aztán ilyen félpercalattbo"rigázol tipusú eso" érkezett, több hullámban, villámokkal és dörgéssel kisérve. Most megint kék az ég és süt a nap. Hihetetlen.

Este elvileg makkarázás lesz megint, remélem nem mossa el az eso".

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.