Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

So long Edi!   (It's Party Time!)   
Búcsúbulizás jegyében telt a tegnapi este. Edi (a nigériai csaj, aki hollandiában él) ma távozott el Finnországból. Paolo (a portugál lakótársam) jövő hétfőn megy el. Üdo (a német lakótársam) pedig ma utazott el északra túrázgatni. Ő ugyan még visszajön, de már csak néhány napra, hogy összepakoljon, és hazamenjen ő is.

Én augusztusban fogok hazamenni, igaz csak két hétre. Már foglaltam repülőjegyet is. Az emberek épp a forma 1-et fogják bámulni Mogyoródon aznap, amikor megyek.

Visszatérve a tegnapra, hatalmas grillparti volt. Paolo csinált valami húsokat portugál módra, bepácolva. Aztán ehhez kétféle saláta is volt. Nem éppen diétás kaja, de legalább finom volt. Aztán Philipp zsákjából (ő is német, és egyébként Üdoval közösen tanulnak Maastrichtben) előkerült egy fura formájú üveg, amely házi készítésű alma-barack főzetett tartalmazott (40+ fokon). Ha ez még nem lett volna elég (épp mindenki egy kortyot kóstolt csak belőle), szintén ugyanebből a zsákból előkerült némi brazil konyak is.

Aztán Edi hamar távozott is, még takarítania kellett a lakást. Mint megtudtam, 75 kiló cuccal jött ki ide alig fél évre. Félelmetes. Hol vagyok én ehhez képest a 35 kilómmal, amit kihurcoltam? (igaz azóta már én is 45-50 körül járok, a cuccokat elnézve:)


 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.