Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Fotózás   (Repülő)   
A változatosság kedvéért megint fotóztam repülőket. Megtekinthetőek a weben is. Azt hiszem valami mégiscsak meglátszik a gyakorlásból, mert egyre kevesebb repülős képet készítek (korábban százasával csattogtam egy-egy alkalommal) viszont a kevesebből is több jól sikerül. Most mondjuk nem volt teljesen ideális az égbolt, jobb lett volna több napsütés meg kevesebb felhő, de azért szerintem így is jól sikerültek.

Van egy másik galéria is, igaz kicsit szegényes, mert összesen két képet raktam bele. Gab007-el voltunk gokartot fotózni, még Debrecenben. Sajnos amikor mentünk már sötétedett és a forgalom sem volt túl élénk, úgyhogy nem sok próbálkozási lehetőség volt. A móka célja amúgy a svenkelés gyakorlása volt (vagyis mozgást megörökíteni elmosással, bár ez talán nem túl szakszerű megfogalmazás). Az eredmény itt látható.

Jövő héten Helsinki belváros esti fotózást kellene csinálni szürkületben, amikor már vannak városi fények. Elmentem volna ma is, de talán nagy fotóstáskával meg állvánnyal péntek éjjel nem épp a legjobb a belvárosban mászkálni (sok részeg bulizós :)). Ezért is ez a jövő hétre lett halasztva.

 

Hozzászólások

Pali Re: Fotózás
Örülök, hogy jó volt itthon! :)

Nagyon kíváncsi leszek a jövőheti Helsinki belváros esti fotózásra! ;)

Majd az átlagosnál is sűrűbben figyelem a blogot, hogy mikore lesznek fent azok a képek. :D