Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Hallatlan vonatkiesés és doppingteszt   (Finnország)   
Tegnap voltam doppingteszten. Ezt mondta rá a doktornéni legalábbis. Szerencsére nem előtte kellett "megtölteni az edénykét", mint ahogyan helyenként rémisztgetést lehetett hallani. Elég volt minden cucctól megszabadulni (telefonok, órák, kulcsok, pénztárcák, kinél mi van), aztán külön erre a célra átképzett WCbe menni. Itt csak színes víz jött (a WCből) vagy semmilyen (a csapból).

Kicsit nagyon hivatalosan csináltak mindent, papírok, fiolák lepecsételése, stb. Túl komolyan. De ha nekik így jó :-)

Este hazafelé "hallatlan" dolog történt, kimaradt az egyik vonat (technikai okok miatt, legalábbis ezt állították). Jól esett emiatt fél órát álldogálni a hidegben (bár tegnap nem volt még -17 mint ma reggel). Végül is inkább busszal mentem haza, mert a következő vonatra már akkora tömeg várt, hogy nemigen fért fel mindenki egy szerelvényre. Tegnap egyébként reggel is kisebb vonatot küldtek a nagy tömegnek. Nagyon elszámolták magukat (és így sok embernek állni kellett menet közben), itt ilyesmi nem szokott lenni :-)

 

Hozzászólások

PAStheLoD Re: Hallatlan vonatkiesés és doppingteszt
A szűrést megértem .. akár drogtesztre is , meg rákra écre meg akármire .. de doppingra? :o a logika lefagyott, olyan hideg van arra? :)
Frenzy Re: Hallatlan vonatkiesés és doppingteszt
Informatikai cégek errefelé kötelezővé teszik új alkalmazottaiknak. Illetve néha bizonyos időnként (évente) is ellenőrzik a dolgozókat. Gondolom a hosszú téli éjszakák meg hideg miatt sok depressziós programozó drogozik mint az állat ... vagy nem tudom mi más ok van rá.

De szóval a munkahely írta elő, hogy ilyenre menjek. Ha nem egyezek bele, fel sem vesznek. ;-)
PAStheLoD Re: Hallatlan vonatkiesés és doppingteszt
Mire fel kellett a dopping teszt ? :o Gondolom korábban már írtad, de valahogy kiesett ^-^