Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Orvosi ellenőrzés, meg hétvége   (Finnország)   
A keddi orvosi vizsgálatról úgy tűnik eddig még nem is írtam ide. Mondjuk nem volt nagy valami. Egy idősebb doktornéni faggatott az egészségemről, meg megnézte a laborleleteim. Drogteszt nemvolt, de lesz! Váratlan időpontban felhív, és két órát kapok, hogy atmenjek a doktornénihez pisilni. Úgyhogy izgalommal várom a nagy napot :P

A leleteim alapján a doktornéni le akar beszélni a sajtevésről. Én ezt borzalmasan rossz ötletnek tartom, csak mert a sok értékemből egy a laborleleten picivel túlvan a határértéken. Főleg mivel azóta amióta a leletet csinálták futni kezdtem (erről már írtam). Eddig sikerült is tartani a heti négy alkalmat, kíváncsi leszek mi lesz ezután? Ezek a hirtelen jött felindulásaim nem mindig bírják az idő vasfogát :-) De mozogni muszáj, futni pedig jó (eddig legalábbis ez a benyomásom).

Most hétvégén megnéztem a Gyűrűk Ura bővített változatokból a két utóbbit (múlt hét során az elsőt), és arra jutottam, hogy talán újra el kéne olvasni a könyvet. Bár itt beszerezhetném angolul, azt hiszem ebben az esetben inkább egy magyar változatra szavazok. Úgyhogy az olvasás projekt el is lett gyorsan halasztva, amíg nem szerzek valahonnan magyarul könyvet.

Könyvről szólva tegnap fejeztem be Jeffrey Deaver: Garden of Beats című művét. Ez 1936-ban játszódik, főleg Berlinben (ugye ott akkortájt csináltak olimpiát is). Bár egy-két dolog persze nem teljesen történelmi hitelű (dehát végül is ilyen "akció" könyvről van szó :-) ), azért nagyon sok dolog igen. És immár sokadjára kellett tapasztalnom, hogy erről a korszakról szóló könyvek (filmek, infók) nagyon érdekelnek.

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.