Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Autózás   (Kocsi)   
Tegnap este hirtelen autózni támadt kedvem. Úgyhogy elővettem a telefonkönyvet, hogy megnézzem merre induljak el. Errefelé a telefonkönyvben nagyon tuti térkép van, részletes utcaszintű egész Helsinki területéről, meg agglomerációkról is. És ez ingyen jön minden évben :-)

(van térképem a kocsiban is, de most így előtte kényelmesebb volt így).

Szóval kinéztem merre megyek, kis autópályás autózás ki a városból. Aztán uzsgi indulás. Autópálya ittvan közel, úgyhogy nem kellett sokat menni odáig. Meglepően nagy volt a forgalom még a viszonylag későbbi idő ellenére is (7 óra körül). A hideg miatt kezdetben óvatosabban léptem a gázra, de aztán amikor sikerült belemelegedni akkor már nem volt gond. Mellesleg félelmetes, hogy mennyire kanyargott az autópálya :-)

Ripsz ropsz eljutottam a terv szerinti leágazásig, sőt, sikerült is elhagyni, úgyhogy a következő lejárónál fordultam csak vissza, és jöttem haza. Nem volt nagy út (összesen talán 60km), de azért jó volt kicsit vezetni. Meg gondolom az autónak is jó volt, hogy nem csak áll az udvaron (az elmúlt héten lusta voltam rávenni magamat, hogy bármit is megcsináljak - vásárlás, egyebek :-) ).

És még mindig nagyon jó csak úgy vezetgetni a Hondát ;-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.