Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

CD írás ingyéér   (CubeHead)   
Úgy gondoltam néha ilyen infót is jó megosztani másokkal. Szóval ugye itt a cégnél nem lehet kereskedelmi (shareware, trial, stb) programot telepíteni a gépre. Így vagy be kell szereztetni valamit, vagy ingyenes programot kell keresni (freeware). Ez utóbbi sem teljesen szabályos - mármint ha free programot felrakok - de kevésbé morcolnak rá, mint a kereskedelmire :-)

Szóval mivel a gépemben van CD író, de software nem volt hozzá, keresnem kellett valamit, amivel tudok CDt írni. És ingyenes. Először nem hittem, hogy lesz normális program, de aztán megtaláltam ezt a svéd csodát, CDBurnerXP Pro.

Itt lehet megnézni a honlapját: CDBurnerXP Pro

Kicsit olyan érzésem van, hogy a Nerora üt, már ami az interface-t illeti. Viszont ingyen van teljesen, nem nagy, és kellemesen használható (gyors, a user interface kultúrált, nem túlbonyolított, nem bloatware). Mindent tud, amire szükség lehet CD írásnál. Támogat RW lemezeket, és persze DVDket is. Úgyhogy ez itt most a reklám helye, akit érdekel free CD író ami még ráadásul jó is, annak csak ajánlani tudom :-)

(ha már CD írás, a minap ajánlottam Pheelnek is ISO/image fileok manipulálására a szintén ingyenes és szintén nagyon jó ISOBuster programot :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.