Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Hó vége, jön a kiskarácsony   (Finnország)   
A hónak lassan vége szakad, már csak foltokban van egy-két helyen. Bár a levegő még elég hideg, nem eléggé, és nem is jön utánpótlás. A kiskarácsony viszont egyre közelebb kerül, pénteken lesz a céges verzió belőle.

Nem is tudom írtam-e már, hogy a Leningrad Cowboys című finn csúcszenekar fog koncertet adni, és az lesz nekünk a kiskarácsony vége. Az eleje pedig közös evés és ivás lesz. Mindenki nagyon készül rá, az embereken főleg a fodrásznál járást lehet észrevenni, a hétvégén jó sokan jártak ott.

De előtte még más dolgok lesznek a héten. Ma sähly, vagyis floorball ismét, holnap Harry Potter és a tűz serlege lesz a moziban (végre egy film amit előbb adnak itt, mint Magyarországon).

Tegnap rámjött a techno zene hallgatási láz. Aki esetleg ismet, azt hiszi eddig is volt, de nem, eddig trance, progressive és house zene hallgatás volt főleg, ez most techno. Amolyan Adam Beyer és Chris Liebing stílusban. Lakótársam szerint olyan zaj ez, mint amit a műanyaggyárban lehet hallani a gyártósoron. Én nem értek ezzel egyet.

Ha esetleg érdekel ...
Adam Beyer
Chris Liebing

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.