Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Vér, hó és zajok   (Finnország)   
Azért nem kell feltétlenül rosszra gondolni a bejegyzés címe alapján :-)

Bár a vér dolog az talán kicsit engem is zavar. Megint volt orrvérzésem, ami annyira nem jó, főleg, hogy már régóta nem volt. Erre ébredtem tegnap is és ma is, plusz volt egy extra köröm még tegnap délután is. Talán megint be kellene forrasztani azt az eret ... mint ahogy negyedikes koromban csinálták. Bár inkább remélem, hogy magától elmúlik, és nincs szükség ilyesmire.

Rátérve a másik dologra, ez a hó. Esett egy kevés, nem sok, és lett mínusz is. Amolyan téli hangulat megalapozó. Aztán a héten lehet, hogy lesz tovább is. Azért jöhetne még kis hó, mert pénteken kiskarácsonyi bulija lesz a cégnek, és ott azért jó volna egy kis hó, már csak a hangulat kedvéért.

Persze a hónak megvan a másik oldala is, pl. a befagyott kocsiablak. Holnap reggel kiderül mit sikerül ügyeskedni a beltéri melegítővel, ugyanis most azt is bedugtam, és ha minden jól megy, talán holnap reggel nem kell jeget vakarni. Bár elvileg itt ahol lakom nem szabad használni, direkt olyan fűtőt vettem (mint ahogy már írtam azt hiszem) amit lehet kisebb fokozaton üzemeltetni. A pénteki céges próbamenet után bizakodó vagyok :)

Végül a zajok. Ez igazából csak egy különös megfigyelés, mintsem semmi több. Valamiért az ajtóm a szobámon egyirányú zajszűrőként viselkedik. Ha én itt zenét hallgatok, kifelé nem hallatszik szinte semmi, ha viszont kint van zaj, az csodálatosan beszűrődik ide. Biztos valami komoly fizikai dolog lehet a háttérben, amiről mit sem sejtek. Na mindegy :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.