Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Talán elkezdődik?   (Finnország)   
Talán elkezdődik a tél is lassan, ma megjöttek megint a mínuszok, valami picike hó is van odakinn. Azért remélem ennyiben nem merül ki az egész. Bár sokan nem akarnak kemény telet, én azért idén szeretnék havat, ami nem locsipocsi egész télen. Az úgy elég szörnyű volt tavaly is.

A munkahelyemen továbbra is folytatódnak a jól megszokott munkálatok. Bár talán van valami fény az alagút végén (egy másik munkahely formájában), de ez a dolog még sehogysem áll tulajdonképpen. Mindenesetre az erre a hétre eltervezett plusszokat nem sikerült összegyűjteni - nem volt erőm annyira sokkal többet dolgozni.

Délutánra ugye megjött a hideg, és az autóm ablakai is befagytak annak rendje és módja szerint. Úgyhogy hazaindulás előtt 3/4 órával bedugtam a beltéri melegítőt, és csodák csodája, mire indulni kellett, már nem is volt olyan rossz a helyzet.

A FedEx ma meghozta a PDA tartómat is, amit ki is próbáltam. Egy álom PDA+GPS kombóval vezetgetn. Bár itt Jyväskyläben talán már nincs rá szükségem, ha távolábbra megyek mindenképpen jól jön egy mozgó és iránybaforduló térkép ... ami még mondja is merre menjek :-)

Most zenélgetek kicsit, ami azt jelenti, hogy összekevergetem a számomra tetsző nótákat. Talán itt még nem került említésre, hogy néha rámjön ez a DJ dolog - persze szigorúan csak itthon és magam szórakoztatása végett. Bár lassan úgy érzem a dübörgő zenétől és álmosságtól kicsit forog a világ, úgyhogy ideje megcélozni az ágyat :-)


 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.