Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Unalmas hétköznapok még mindig   (Finnország)   
Nem sok minden történik mostanában, leszámítva, hogy járunk dolgozni, van hétvége és ilyenek. Hétvégén voltam autókázni kicsit, ezúttal Äänekoskiba mentem. Nem néztem ott széjjel nagyon, csak mentem és jöttem. A cél inkább a vadiúj fantasztikus bluetooth GPS kipróbálása volt (leánykori neve Rikaline, pl itt tudod megnézni).

Mókás ilyen ketyerével vezetgetni. Bár tartó nélkül elég érdekes, mert csak a néni hangját hallom (vagy bácsi), hogy merre menjek. De amíg mellettem az ülésen van a PDAm, addig nem fogom azt nézegetni vezetés közben. Ez a dolog most nagyon kiütközött, úgyhogy rendeltem egy tartót is kocsiba, hogy teljes legyen a dolog. Ezzel már audióvizuális élménnyé változik a navigáció. :-)

Csak azt sajnálom, nincs teljes Európa térkép, ami elérhető lenne GPS navigációhoz. Nyugat- Európa már van, de pl. balti államok, Szlovákia nem nagyon. Magyarország ugyan külön van, de ilyen nagy közös térképben nincs. És mivel egy Mo térkép magában majdnem annyi mint egy teljes Nyugat-Európa ... hát szóval érdekes.

A cégnél ma is folyt a munka, és termelem a plusszokat, mert rengeteg a mínuszom (még mindíg). Most végre valami élénkítőbb ASP.NET webprogramot csináltam, mert a számlázástól - amit már vagy háromnegyed éve csinálok - lassan teljes undort kapok. Már most is unalmasnak találom, és egyáltalán nem nehéznek vagy kihívásnak. Ez is közrejátszik abban, hogy elégedetlen vagyok - ezt már írtam azt hiszem korábban is. Remélem a munkahelyemről még mindíg nem fordíttatják a blogomat :-D

Holnap megint floorball, csütörtökön pedig cooper futást tartanak nekünk a cégnél. Úgy gondoltam elmegyek rá, meglátjuk milyen lesz. Utoljára gimiben futottam ilyet, akkor minden évben ragaszkodott hozzá a tesitanárunk. És hogy az milyen régen volt ... fúúú :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.