Frenzy Blogja
Frenzy webnaplója: mindennapok Finnországban meg sok más dolog

Betegség?   (Finnország)   
Lehet, hogy valami közeleg? Ugyanis kicsit ilyen szédülős-fejfájós napom van, ráadásul mit sem segített a bogyó, amit bevettem ellene. Már reggel is ilyen volt, délután még aludtam is rá. Azt hiszem mindjárt elmegyek saunaterápiáztatni magamat.

Azon gondolkoztam, vajon írhatok-e ide olyan dolgot, amit nem akarok, hogy a munkahelyemen megtudjanak. Végül is nem jutottam eredményre, bár a válasz valószínűleg az, hogy nyugodtan írhatnék, mert a munkahelyemen nem beszélnek magyarul (vagy akik mégis, azok 1. nem olvassák ezt az oldalt (tudtommal) 2. már úgyis tudják amit leírnék).

De talán jobb félni mint megijedni, vagy mit mondanak a nagyon okos emberek? Úgyhogy egyenlőre nem írok ide semmit. :-)

Tegnap Helsinkiben voltam, reggel indultam, este jöttem. Mint kiderült, tök feleslegesen mentem el, úgyhogy az autózás élményén kívül mással nem nagyon lettem gazdagabb. Vagyis mégis, vettem ugyanis egy bluetoothos GPS vevőt. Aztán összeismertettem a PDAmmal, és voilá, navigációs rendszer. Útközben még nagyon töltöttem a GPSt, úgyhogy utána este itt Jyväskylén belül próbáltam ki.

Mondja is folyton, hogy 500 meters turn left, meg hasonlókat. Utcaszintű térképpel nagyon élvezetes használni.

Mellesleg tegnap szörnyű idő volt, esett egész nap. Aztán hazafelé jövet még Helsinkiben sikerült egy kisebb dugóba is belehajtani. Azért arrafelé más a közlekedés, mint itt vidéken :-)

 

Hozzászólások

Még nem érkezett egyetlen hozzászólás sem.